6907402288 Αργοστόλι, Κεφαλονιά vasilismitraj1@gmail.com
 
 
 
     
     
  ΜΙΤΡΑΙ ΒΑΣΙΛΑΚΗ
Τοποθέτηση Πλακιδίων - Τοποθέτηση Μαρμάρων - Τοποθέτηση Πέτρας - Οικοδομικές Εργασίες Κεφαλονιά

Για πάνω από 26 χρόνια η εταιρία "ΜΙΤΡΑΙ ΒΑΣΙΛΑΚΗ" η οποία εδρεύει στο Αργοστόλι στην Κεφαλονιά, δραστηριοποιείται με την τοποθέτηση πλακιδίων, την τοποθέτηση μαρμάρων αλλά και οικοδομικές εργασίες προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Στην διάθεση της η εταιρία έχει σύγχρονα μηχανήματα όπως και εξειδικευμένους συνεργάτες που σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία μας δίνει την δυνατότητα να φέρουμε σε πέρας οποιοδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε για εσάς.

 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
ΜΕ ΤΕΧΝΗ & ΜΕΡΑΚΙ
 
     
 

Εξειδικευόμαστε στην ακριβή τοποθέτηση κάθε είδους πλακιδίων σε δάπεδα και τοίχους, δημιουργώντας μοναδικά σχέδια που αντανακλούν το στυλ και την προσωπικότητα κάθε χώρου. Από την εξωτερική ανακαίνιση μπαλκονιών έως την πισίνα σας, αναλαμβάνουμε επαγγελματικά και ολοκληρωμένα έργα σε κάθε γωνιά της Κεφαλονιάς.

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της τσιμεντοκονίας και της τοποθέτησης μαρμάρων, εξασφαλίζουμε την ποιότητα και την αισθητική που αναζητάτε. Κάθε έργο μας είναι μια μοναδική δημιουργία, σχεδιασμένη και προσαρμοσμένη ακριβώς στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

 
     
 
 
 
 
 
ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 6907402288